Lämpökuvaus Uudenmaan alueella

Lämpökamerakuvausta Flir-lämpökameralla.

Lämpökameralla selvitetään ulkoseinien, ikkunoiden ja ulko-ovien lämpövuotojen suuruutta ja laajuutta. Kamerakuvaus tapahtuu ulkoa päin, mieluiten pakkaskaudella (-2..-15) ja kuivalla säällä. Tarvittaessa kuvaus voidaan tehdä myös sadesäällä kuvaten sisältä ulospäin.

Vanhoissa taloissa seinän eristevilla (ja varsinkin purueriste) menevät kasaan vuosikymmenten aikana. Lämpökuvaus voi näyttää eristeiden nykytilanteen.

Muita lämpökuvauksen käyttökohteita

Lattialämmityksen paikannus

Onko vesikiertoisessa lattialämmityksessä vuoto, mutta missä? Lattian lämpökuvauksella paikannus onnistuu. Lattian lämpökuvauksessa voidaan vielä tehostaa näkyvyyttä niin, että lattialämmitystä tehostetaan rakenteesta ja tekniikasta (lämmönluovutuksen nopeudesta) riippuen 2-12 tuntia ennen kuvaustilannetta.

Sähkölaitteiden lämpökuvaus

Onko sähkökeskuksessa tai suuressa sähkölaitteessa (piilevää vikaa)? Ylikuumentunut komponentti lisää kulutusta, johtaa ennenpitkää laitevaurioon ja lisää tulipaloriskiä. Lämpökuvauksella paikallistat vikapaikan jopa minuuteissa.

Miten lämpö leviää ja varastoituu tulisijassa? Onko hormissa vuotopaikkoja? Lämpökuvaus antaa tietoa tulisijan ja hormin toiminnasta.

Lämpökuvauksen hinnat

Yhden huoneen lattialämmityksen paikannus alkaen 199€ sis. ALV

Omakotitalon ulkoseinien lämpökuvaus alkaen 290€ sis. ALV

Rivitalon ulkoseinien lämpökuvaus alkaen 340€ (ALV 0)