Maalämpöhankinnan esiselvitys

Maalämmön esiselvityksessä taloyhtiön hallitus saa puolueettoman tahon kirjallisen selvityksen hankinnasta ja tarvittaessa asiantuntijan esityksen esimerkiksi hallituksen tai koko taloyhtiön kokoukseen/asukasiltaan.

Maalämmön teknisessä esiselvityksessä tutkitaan kohteessa käyden lämmönjakoverkoston ja varaajan tilanne, teknisen tilan sijainnin rakennuksessa, oviaukot/kuljetusreitit, sisäkorkeudet sekä tontin ominaisuudet sekä kaivojen mahdolliset paikat. Kirjallisessa selvityksessä esitellään suositukset.
Esiselvitys yhdelle järjestelmälle alkaen 269€ (ALV 0).Maalämmön kannattavuusselvitys

Maalämmön kannattavuusselvitys sisältää laskennallisen tarkastelun energialaskelmineen maalämmön investoinnista, investoinnin takaisinmaksuajasta, kulutuksesta, käyttökustannuksesta ja lämpökertoimesta. Mitoitus teho/energiatuotto, sulakekoon kasvatustarve.

Huomioimme myös kaivojen mahtumisen piha-alueelle (asemakuva) ja lämmitysveden lämpötilatason (säätökäyrän) ja lämpimän käyttöveden vaikutuksen laskemiin. Mukana on myös maalämpöjärjestelmän "speksausehdotus". Kirjallisessa selvityksessä esitellään suositukset ja vertailulaskelmat 4 eri laskentaskenaariolla.


Kannattavuusselvitys omakotitalolle alkaen 199€ (sis. ALV 24%),

Kannattavuusselvitys taloyhtiölle (yhdelle järjestelmälle) alkaen 289€ (ALV 0).